Nieuw: Ecosmart vlaggenmasten nu ook tot 12m hoogte

Langwerpige baniervlagggen duiken overal op in het straatbeeld. Echter voor grote hoogtes bestond nog geen systeem waar men de vlag kan bedienen van op de begane grond. Pole Position heeft hiervoor een nieuwe Ecosmart vlaggenmast ontwikkeld. Het hijsen van de vlag gebeurt eenvoudigweg door aan een hendel te draaien. Geen gedoe meer met een hoogtewerker of het kantelen van de mast!

Dergelijk systeem voor grote vlaggenmasten van 10 en 12m wordt nog door geen enkele fabrikant aangeboden. Om aan deze specifieke vraag te voldoen, heeft Pole Position de bestaande reeks Ecosmart vlaggenmasten uitgebreid met een mast met een extra grote diameter die dergelijke grote hoogtes aankan.

Het extra grote mastprofiel is bijzonder sterk en een duurzame oplossing voor bevlagging op plaatsen met heel sterke wind. Ook grotere vlaggen kunnen dankzij dit sterke mastprofiel gehesen worden.

Dit nieuw type vlaggenmast kan uitgerust worden met PoleLed verlichting. PoleLed verlichting garandeert een perfecte vlagverlichting door middel van energiezuinige en krachtige leds die 360° rondom de mast worden aangebracht. Hierdoor maakt het niet uit vanuit welke hoek de wind waait: de vlag of banier staat altijd vol in het licht. Een eenvoudige en efficiënte manier om een stad of gemeente dag én nacht in de kijker te zetten!

Voor meer informatie, bezoek ons op de Dag van de Openbare Ruimte in Brussels Expo op donderdag 1 februari 2018 (Paleis 10 - Stand 6.52)

www.pole-led.be

NEWS

12/05/2019 - 07:50

Pole Position is op zoek naar een atelier-verantwoordelijke!

Geïntereseerd? Meer informatie via deze link

25/01/2018 - 21:32

Langwerpige baniervlagggen duiken overal op in het straatbeeld. Echter voor grote hoogtes bestond nog geen systeem waar men de vlag kan bedienen van op de begane grond. Pole Position heeft hiervoor een nieuwe Ecosmart vlaggenmast ontwikkeld. Het hijsen van de vlag gebeurt eenvoudigweg door aan...

06/01/2017 - 21:25

Brussels Expo staat op 1 en 2 februari 2017 volledig in het teken van ontwerp, onderhoud, inrichting en beheer van de openbare ruimte. Ook dit jaar is Pole Position weer aanwezig met het volledige assortiment vlaggenmasten. Bezoek ons in Paleis 1 - Stand 4.61. 

10/10/2016 - 22:08

Op zoek naar informatie, technische details of inspiratie? Pole Position kan vanaf nu ook terug gevonden worden op www.facebook.com/pposition en www.instagram.com/polepositionflagpoles....

10/11/2014 - 22:53

Duurzaam vervaardigd uit gerecyleerd aluminium, gebruiksvriendelijk eenvoudig vlaggen vervangen én een permanent zichtbare visibiliteit op alle tijdstippen waarop je Delhaize supermarkt open is.  Deze eigenschappen van de Ecosmart 100, met ingebouwde led verlichting, zorgden voor de logische...

26/02/2014 - 23:44

Sinds enkele maanden wapperen de vlaggen van Wetstraat 16 en de Lambermont op de vlaggenmasten van Pole Position. En daar zijn we bijzonder trots op. De vraag kwam er omdat onze eerste minister Elio Di Rupo de Belgische vlag prominenter in het straatbeeld aanwezig wou zien.  Pole Position stelde...