Anti diefstal

Dé klassieker onder de conische masten. Eén en al degelijkheid en betrouwbaarheid voor jouw permanente bevlagging met wapperende vlaggen.

 • wapperende vlag
  met de vlaggenlijn binnenin de mast
 • geen vlagdiefstal mogelijk 
  door het mastluik dat de toegang tot de mast beveiligt
 • geen lawaai
  door de inwendige vlaggenlijn die het slaan van het masttouw tegen de mast elimineert
 • gebruiksvriendelijke vervanging
  van de vlag door het comfortabele mastluik
 • lange levensduur 
  door de uitgekiende vorm en het optimaal materiaalgebruik
 • mooi om te zien
  door een naar de top versmallende diameter

Aan de top wordt de vlaggenmast afgewerkt met de Pole Position mastknop, met daarin een gesloten katrolsysteem gemonteerd. In dit onzichtbaar detail verschillen we terug van onze collega’s … het verzekert u echter wel een vlotte vlagwissel en de garantie dat het vlaggentouw nooit meer vast komt te zitten !

 

De koordhouder (kikker) en de vlaggenlijn bevinden zich in de mast, toegankelijk via het afsluitbare luikje. Zo kan de vlag niet meer gestolen worden en is er ook geen geluidshinder van een tikkend touw.

Deze mast is door Pole Position ontwikkeld enkel en alleen om als vlaggenmast te dienen. Geen omgebouwde verlichtingsmast dus.. maar een op elkaar afgestemde vorm en materiaalgebruik van de mast en optimale afmetingen en positie van het luikje ! Het luikje bevindt zich op bedieningshoogte en wordt uit het mastoppervlak gelaserd; het is enkel te openen met de bijgeleverde sleutel. De mast wordt bijkomend versterkt ter hoogte van de luikopening.

 

De vlag wordt strak gehouden door het Pole Position contragewicht. Dit tegengewicht houdt de vlag op haar plaats en vangt de rukslagen van de wind op. Het is vervaardigd als een stalen kern en fraai afgewerkt met een speciale vezelversterkte kunststof. Bijzonder is evenwel nog dat dit contragewicht bij ons voorzien wordt van een kunstrubber stootband. Voor een volledig geluidsarme bevlagging ! Bij hoogformaatsvlaggen is het noodzakelijk om de vlag ook tussenin rond de mast te bevestigen, hiervoor kunnen hersluitbare vlagbinders worden meegeleverd.

Accessoires voor deze mast

Sierdoos afdekkap voor kantelvoet

Details

Bevestigingsmethodes grond

grondkoker

Details
Inschuifkoker

Details
Kantelvoet

Details