Gevelmast

Kleinere vlaggenmasten voor de gevel met diverse bevestigingsmogelijkheden.

  • lengtes van 1 tot 4 m
  • verkrijgbaar in diameters 36 en 48 mm
  • standaard afgewerkt
    met 2 vlagklemmen of touw en kikker
  • diverse mogelijkheden van gevelbevestigingen
    uit staal, thermisch verzinkt en gepoedercoat

Gevelmasten zijn kleinere vlaggenmasten die in diverse standen, in groep of alleenstaand, op een gevel kunnen bevestigd worden. De mogelijkheden zijn zeer divers. Gevelmasten bestaan in een buitendiameter van 36mm (wit gepoedercoat) en 48mm (wit gepoedercoat of natuurkleur geanodiseerd). De mastjes worden standaard voorzien van een mastknop en 2 verschuifbare vlagklemmen. Hierdoor is het zeer eenvoudig om een vlag correct te bevestigen. De masten van diameter 48mm kunnen op aanvraag ook afgewerkt worden met een touw en een kikker.

 

Alle muurbeugels worden vervaardigd uit staal, daarna krijgen ze de beste bescherming tegen corrosie en worden ze thermisch verzinkt. Als finale afwerkingslaag worden de beugels gepoedercoat in het wit of zilvergrijs. Met deze combinatie van behandelingslagen kiest u voor de best mogelijke afwerking. Dit is helemaal niet te vergelijken met bv. éénlaagse systemen als plastificatie.

Uiteraard is het ook mogelijk om alle vlaggenmasten van 5m tot 8m te plaatsen op de gevel. In schuine stand wordt hiervoor gebruik gemaakt van een raambeugel-vangarm. Bij een verticale stand wordt de mast bevestigd met een set muurbeugels. Op de website wordt er bij elk type mast steeds aangegeven of deze geschikt is voor plaatsing met vangarm en/of muurbeugels verticale stand.

Bevestigingsmethodes muur

Schuine muurbeugel 36mm

Details
Loodrechte muurbeugel 36mm

Details
Muurbeugel gecombineerde stand 36mm

Details
Schuine muurbeugel driedubbele stand 36mm

Details
Schuine muurbeugel 48mm

Details
Loodrechte muurbeugel 48mm

Details
schuine muurbeugel dubbele stand

Details