Anti diefstal

Cilindrische basis-vlaggenmast met anti-diefstalbeveiliging van de vlag.

  • wapperende vlag
    met intern hijssysteem en Pole Position mastknop met interne katrol
  • geen vlagdiefstal mogelijk
    doordat de toegang tot de vlaggenlijn in de mast beveiligd is door een afsluitbaar opzetdeurtje
  • geen lawaai
    door de inwendige vlaggenlijn die het slaan van het masttouw tegen de mast eliminineert

 

Bij de anti-diefstaluitvoering loopt de vlaggenlijn in de mast.  Deze loopt doorheen de mastknop, hieraan wordt de bovenzijde van de vlag bevestigd. Aan de top wordt de vlaggenmast afgewerkt met de Pole Position mastknop, met daarin een gesloten katrolsysteem gemonteerd.  In dit onzichtbaar detail verschillen we terug van onze collega’s … het verzekert u echter wel een vlotte vlagwissel en de garantie dat het vlaggentouw nooit meer vast komt te zitten !

De interne vlaggenlijn zorgt ervoor dat de vlag niet meer gestolen kan worden.  Bijkomend voordeel is bovendien dat hierdoor het 'jachthaveneffect' (het getik van het vlaggentouw tegen de mast) niet meer kan voorkomen.

 

Onderaan de vlag wordt een contragewicht bevestigd.  Dit gewicht houdt de vlag mooi strak naar beneden langsheen de mastzijde.  Voor de masten van diameter 70mm wordt bovendien standaard gebruik gemaakt van het Pole Position contragewicht met een kunstrubber stootband.  Voor een volledig geluidsarme bevlagging!  De meegeleverde karabinierhaken om de vlag gemakkelijk te bevestigen zijn uit rvs (inox).

Bij gebruik van hoogformaatsvlaggen wordt aangeraden de vlag ook tussenin rond de mast te bevestigen.  Hiervoor kunnen speciale hersluitbare tussenbinders besteld worden.

 

 

Op bedieningshoogte wordt de vlaggenlijn vastgehouden door middel van een klemkikker.  Deze klemkikker is ontoegankelijk voor onbevoegden door het afsluitbare opzetdeurtje.  Op deze wijze is uw vlag permanent tegen diefstal beveiligd.

Bevestigingsmethodes grond

grondkoker

Details
Inschuifkoker

Details
Kantelvoet

Details