paalbanier staal

De paalbanier voor bijzondere situaties.

  • stijlvol
    en strak vlagvertoon op een stalen mast waarvan de afwerking verzinkt is en desgewenst gepoedercoat
  • ideaal voor grote hoeveelheden
    en bijzondere situaties
  • maatwerk mogelijk
    maar de standaard is 6 m lengte voor een doekafmeting van 60 x 250 cm

Liever geen wapperende vlaggen maar een strakke publiciteit? Deze mast is geschikt voor de bevestiging van een strak opgespannen banner. Deze paalbanier is een gelaste stalen constructie. De mastbuis heeft een vierkant profiel van 10x10cm met een grote wanddikte. Het geheel wordt thermisch verzinkt en desgewenst gepoedercoat als eindafwerkingslaag. Aan de top wordt de mast afgewerkt met een vlakliggende ingewerkte kunststof mastdop.

Haaks op de mast zijn twee vaste uithouders bevestigd waartussen een winddoorlatende banner gemonteerd wordt. Deze banierset is zowel boven- als onderaan voorzien van opspanbuizen zodat de banner eenvoudig gemonteerd kan worden en er in de toekomst nog steeds de mogelijkheid bestaat om bij te regelen. Dit opspansysteem zorgt er ook voor dat het doek eenvoudig vervangen kan worden. Maatwerk is steeds mogelijk voor grotere aantallen maar standaard wordt er gewerkt met een mastgrootte van 6m en een doekafmeting van 60x250cm.

Een andere mogelijkheid is een banierset met bevestiging van 2 doeken evenwijdig met de mast. Beide paalbanieren zijn standaard verkrijgbaar voor doeken van 60x250cm.

De mast is aan de onderzijde voorzien van een aangelaste voetplaat die verankerd kan worden met draadstangen in een betonfundering.

Accessoires voor deze mast

LED spot

Ledspot Banier

Details

Bevestigingsmethodes grond

set draadstangen

Details