paalbanier alu

Strak vlagvertoon op een aluminium mast.

 • stijlvol
  en tijdloos design.
 • eigenzinnig
  door de combinatie van een vlaggenmast met een statische, strakke visibiliteit
 • diverse mogelijkheden
  verkrijgbaar op 5 m voor een bannermouw van 60 x 200 cm
  en op 6 m voor een doekafmeting van 60 x 250 cm
 • leesbaar 24 / 24
  door de optie van led-verlichting
 • evenwijdige doekophanging
  kan als variant

 

Deze mast heeft een basisdiameter die verkleint naar de top toe (basisdiameter 114mm - topdiameter 60mm).  Dit resulteert in een grotere sterkte én een mooiere vorm. De mast heeft geen (las)naden en de wanddikte bedraagt over de gehele lengte 2.5 tot 3.0mm. Deze mast wordt standaard geschuurd en natuurkleur geanodiseerd. Aan de top wordt de vlaggenmast afgewerkt met een grijze mastknop.

Zijwaartse paalbanier

Op de mast zijn twee vaste beugels bevestigd waartussen een winddoorlatende banner gemonteerd wordt. Deze banierset is zowel boven- als onderaan voorzien van opspanbuizen zodat de banner eenvoudig kan worden geplaatst en er in de toekomst nog steeds de mogelijkheid bestaat om bij te regelen. Dit opspansysteem zorgt er ook voor dat het doek  eenvoudig vervangen kan worden. 

De haaks op de mast gemonteerde beugelsets zijn volledig gefabriceerd uit RVS (inox) en perfect afgewerkt. Ook voor alle onderdelen (bouten, moeren, draadstangen,..) wordt rvs gebruikt. Alle buiseinden zijn toegelast. De banierset is eveneens voorzien van rvs spankabels.

 

Evenwijdige paalbanier

Een andere mogelijkheid is een banierset met bevestiging van 2 doeken evenwijdig met de mast. 

Beide baniersets zijn standaard verkrijgbaar voor een doekgrootte van 60x250cm en 60x220cm voor respectievelijk een 6m en een 5m hoge mast.

Accessoires voor deze mast

LED spot

Ledspot Banier

Details

Bevestigingsmethodes grond

grondkoker

Details
Kantelvoet

Details
Inschuifkoker

Details