"conische mast met vangarm"

MUNTPUNT - Brussel

Ecosmart Lift 100 vlaggenmasten

""

JAN BREYDELSTADION - Brugge

"Conische vlaggenmasten 12m met draaibare galg"

MUSEUM AAN DE STROOM - Antwerpen

"cilindrische standaard vlaggenmasten 6m"

GOODYEAR

"Conische vlaggenmast draaibare galg 12m"

MUSEUM AAN DE STROOM - Antwerpen

"Cilindrische vlaggenmasten met draaibare galg"

TOM & CO

#1 in Flagpoles

Pole Position is de gepriviligieerde startplaats in een race. Het is de plaats van wie zich als beste heeft gekwalificeerd. Pole Position is ook onze naam. Een naam die verwijst naar onze core business en onze missie. Pole Position ontwikkelt en produceert met passie vlaggenmasten en signsystemen. In dit domein hebben we een solide 'pole position' verworven en we doen er alles aan om deze positie met glans te verdedigen.  

Iedere 'Pole Position' vlaggenmast wordt door onszelf ontwikkeld en gemaakt in onze fabriek in België. Onze positie is uniek. Van de weinige mastenmakers in België zijn we de firma met de langste traditie. Ervaring is dan ook één van onze absolute troeven. Wat ons ook uniek maakt is onze onafhankelijkheid. Niemand maakt voor ons vlaggenmasten. We geloven dat het belangrijker is de dingen goed te doen, in plaats van te grijpen naar snelle en goedkope importoplossingen uit het verre Oosten of het voormalige Oostblok. Het is de enige manier om u de noodzakelijke kwaliteit te garanderen. Kwaliteit is voor ons geen hol woord en er bestaat geen snelle route naar 'excellence'. Pole Position kan dan ook rekenen op een team toegewijde medewerkers, stuk voor stuk essentiële schakels in ons productieproces. De unieke Pole Position kwaliteit is het resultaat van meer dan 35 jaar passie, de honger naar innovatie en de gedrevenheid van iedereen om uit te munten in alles wat we samen doen. 

Higly VISIBLE

Pole Position verwijst ook naar de plaats die we het imago van jouw organisatie willen geven: een topplaats qua visibiliteit. Vlaggenmasten en vlaggen blijven een onmisbare drager om jouw imago te versterken en uit te dragen. Strategisch geplaatst, badend in het zonlicht of de spotlights bij nacht, ..dynamisch, stijlvol, opvallend,..duurzaam, betrouwbaar in weer en wind,..  De producten van Pole Position plaatsen jouw organisatie efficiënt in de kijker.

SMART products

Wie kiest voor Pole Position kiest voor oplossingen, zonder compromissen. Onze producten moeten voldoen aan hoogwaardige normen, zowel qua esthetiek, materiaalgebruik, duurzaamheid, gebruiksgemak,.. Onze visie is zeldzaam geworden. We zijn er echter van overtuigd dat het de enige weg is die het resultaat garandeert dat jouw imago verdient. Jouw unieke 'pole position' is wat ons elke dag motiveert om de grenzen voortdurend te verleggen!

YOUR Pole Position

Kiezen voor Pole Position is kiezen voor kwalitatieve visibiliteit met een lengte voorsprong. Onze Pole Position producten worden enkel verdeeld via erkende dealers en de betere signbedrijven. Contacteer ons voor de gegevens van de verdelers in uw buurt. 

Conische mast

Dé standaard: degelijkheid & esthetiek verenigd. Een hoogkwalitatieve afwerking geschikt voor een permanente bevlagging.

Meer info

Cilindrische mast

Het basisgamma vlaggenmasten en toebehoren met een focus op een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. 

Meer info

Ecologische mast

Uitzonderlijk innovatieve eigenschappen. Kwaliteit staat voorop, met bijzondere aandacht voor gebruiksgemak, duurzaamheid, design èn het milieu.   De masten uit de ecosmart reeks bieden oplossingen aan, op jouw maat en betaalbaar. Om je te onderscheiden !

Meer info

Banier

Dé oplossing voor strak vlagvertoon op gevel of mast.

Meer info

Nieuws

Vacature

12/05/2019 - 07:50

Pole Position is op zoek naar een atelier-verantwoordelijke! Geïntereseerd? Meer informatie via deze link

Lees meer